extraescolars

Activitat esportives:

Bàsquet:

Activitat dirigida als alumnes que els agradi aquest esport i vulguin gaudir de la seva pràctica. Ho faran amb el professor Xavier Ros.

Dansa:

L´objectiu d´aquest curs  és que els nens i nenes tinguin la possibilitat de prendre contacte amb la dansa mitjançant el joc i la vessant lúdica del moviment. La professora serà la professora Alba Montel, amb una llarga trajectòria realitzant aquesta activitat

Futbol Sala:

Activitat on s’inicia als alumnes en la tècnica d’aquest esport que és la base del joc del futbol. L’activitat la impartirà l’especialista Albert Tersa.

Gimnàstica:

Amb l’objectiu d’introduir als nostres alumnes en aquest esport tan tècnic i de tanta tradició a la nostra escola, oferim aquesta activitat amb les professores Erika Espejo i l’Amàlia Vilalta.

Iniciació Esportiva :

Aquesta activitat és el primer contacte dels nens/es amb l’activitat extraescolar esportiva. Es tracta de tenir contacte amb el més ampli ventall d’esports tot gaudint de l’esport amb els seus companys/es. El professor de l’activitat és l’Albert Tersa, tècnic en esports, i que ja porta una llarga trajectòria realitzant aquesta activitat.

Judo:

El Judo és un dels esports més adequats perquè el practiquin els nens/es  ja que es basa en el moviment físic i també té en compte nombrosos valors que van més enllà de l’esport. El professor de l’activitat és el Pep Eroles, Mestre de Judo i Defensa Personal  i que porta una llarga trajectòria realitzant aquesta activitat.

Natació:

L’objectiu és aconseguir un nivell d’autonomia bàsic dins del medi aquàtic i del perfeccionament de l’estil. La professora de l’activitat és la professora l’Erika Espejo, llicenciada en Educació Física i especialista en Natació

Pàdel :

Iniciació de forma lúdica al món de la raqueta tot jugant. Aquest esport complementa el desenvolupament òptim dels nens/es i joves, treballant aspectes o capacitats tan importants com la coordinació, resistència, força, agilitat física i mental, presa de decisions, col·laboració i l’amistat. El professor de l’activitat és el professor Marc Puértolas, especialista en tennis i pàdel i que ja porta una llarga trajectòria realitzant aquesta activitat.

 

mirasan school                                         nadadora

Activitats artístiques:

Pintura a l’oli:

Els alumnes, en grups reduïts, s’introdueixen en petit grup en aquesta tècnica pictòrica amb les professores Lurdes Aumedes i Maria Larrègula, aprenent a reflectir la realitat tot treballant la destresa, la creativitat i la imaginació.

Teatre:

La professora Montse Serral porta a terme aquesta activitat on es treballa el llenguatge corporal, la dicció i l’entonació. Tot el grup representarà una obra de teatre que podrem veure a final de curs.

Guitarra:

Aquest instrument ens servirà per introduir-nos en el món de la música . L’especialista Andrés Maderal portarà a terme aquesta activitat.

 

Activitats d’ampliació:

Immersió Anglesa :

És un recurs en què, en petit grup, els infants treballen a nivell oral i on l’alumne practica la llengua anglesa tot millorant la seva pronunciació. Les professores que imparteixen aquesta activitat són: Anna Garcia i Núria Molina.

Informàtica:

Es tracta d’una activitat dirigida als alumnes que volen aprofundir en les tècniques informàtiques de navegació i de recerca. Impartirà l’activitat el professor Enric Mirada.

Aula de deures:

Una aula destinada als alumnes que vulguin fer les activitats encomanades a classe amb la supervisió d’un professor/a. Els professors són Isabel Villafranca i Armand Sanjuan.

Juguem:

Activitat de jocs i contes destinada als/les alumnes d’Educació Infantil a càrrec de la professora Anna Garcia.

 

nens                                                            llapissos colors

 

 

Activitats extraescolars  2016-2017:

 

graella-activitats