Els menús estan dissenyats per nutricionistes i es basen en la dieta mediterrània i en la cuina de mercat i proximitat. Comptem amb proveïdors homologats i realitzem controls sanitaris a diari. Ens adaptem a dietes específiques, com per exemple en casos d’al·lèrgies o intoleràncies.

El menjador està vigilat per mestres de l’escola, que fomenten els bons hàbits a taula i supervisen que els alumnes mengin de tot i bé. El menjador és un espai on, a més, els nens i nenes aprenen a menjar amb les normes de correcció a taula. L’ús adequat dels coberts i el tovalló, el saber esperar per començar, romandre assegut durant tot el dinar, aprendre a menjar de tot encara que alguna cosa no els agradi, etc.

Tots aquests són aspectes altament educatius del menjador, als quals l’escola atorga una especial importància.

El nostre menjador

Benvolgut pare/mare,

La bona alimentació és un procés que ens acompanyarà al llarg de tota la vida. Els bons hàbits nutricionals són imprescindibles per desenvolupar-nos amb salut.

El treball des de la cuina es basa en el coneixement del nostre entorn prioritzant el producte de proximitat i de temporada.

Emprar productes frescos i cuinats al dia així com el fet que la rebosteria sigui d’elaboració pròpia afegeix a la nostra cuina un plus de qualitat.

Igualment aquells alumnes que manifestin al·lèrgies o intoleràncies trobaran un equip culinari preparat per a personalitzar el menú.

Aconseguir una nutrició saludable és un dels nostres objectius principals.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Cheff.
Maria del Mar Botargues.