El passat dissabte dia 19 de febrer, l’equip docent de 1r curs del  segon cicle d’educació infantil del col·legi  va presentar a Lleimat (Associació d’ensenyants de matemàtiques de Lleida)  dins la XIX Jornada de Matemàtiques “Sumant experiències” organitzada per l’ICE, una experiència vivenciada anomenada “El tren de les matemàtiques”.

Feu clic a la imatge per accedir a les instruccions que cal seguir per conectar-se a les sales de reunió amb els tutors/es del col·legi

 

 

 

Twitter del col·legi

Avui l'@EPS_UdL acull les les proves d’accés a la universitat (PAU) per als alumnes de l'@insmariustorres, l'@insmariarubies i el col·legi @Mirasan_lleida. Benvinguts i molta sort! #selectivitat2022

4

🗓️🚭L'equip del @capbalafia van fer vàries activitats formatives amb els/les nens/es d'ESO de @Mirasan_lleida i @ins_lladonosa amb la col·laboració del programa #SalutiEscola i en el marc de la #ssfcat22.

I tu ja saps com t'afecta el tabac? 🫁

@SumaSalutASPCAT @icscat

3

Amb l’equip del @Mirasan_lleida a la fase final de Catalunya de la #CopaCangur de matemàtiques.

Jornada 28 ⚽️ l Els centres i escoles presents al partit de demà són:

Escola Pinyana
Col•legi Mirasan
Col•legi Sagrada Família
Ciber Aula Gairoles

Ens agradaria que la teva escola també assisteixi!!! —> aficio@lleidaesportiu.futbol

Visita virtual al @BSC_CNS amb l’alumnat de Física de 1r de Batxillerat del @Mirasan_lleida i futurs enginyers i enginyeres. Hem pogut comprovar la importància de les matemàtiques en les modelitzacions del Big Bang, del funcionament del cor, de l’espai o en la biomecànica.

2

Load More...

Coneix l'escola